Young graduate

Geplaatst op 20 mei 2020

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Bij dit young graduate programma wordt je klaargestoomd tot volwaardige werfleider of projectleider!

Als junior krijg je een stevig opleidingstraject, zodat je stevig in jouw schoenen staat om een leidinggevende positie in te nemen! Dit traject is volledig op maat en behandelt zowel de administratieve als praktische zijde!

Het bedrijf voorziet zowel een young graduate voor projectleider als werfleider. Deze functies worden eerst diep met jou besproken en afhankelijk van jouw capaciteiten en wensen wordt het geschikte traject gekozen.

Hun activiteiten zijn op vlak van infrastructuurwerken, waaronder onder- en bovengrondse infrastructuur, burgerlijke bouwkunde en renovaties. Dit houden rioleringen, aardgas- waterleidingen, petrochemische leidingen, afvalwateringsstations, wegenaanleg, bruggen, tunnels, sluizen, warmtenetten, boringen, ...

De plaats van tewerkstelling wordt gekozen op basis van jouw woonplaats.

Functie eisen

Als pas afgestudeerde in 2020 ben je op zoek naar een uitdagende job met veel verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden!

  • Diploma: Burgerlijk / industrieel ingenieur bouwkunde, bachelor bouw, bachelor landmeten
  • Persoonlijkheid: gedreven, ambitieus, leergierig. Een leidinggevende rol zie je jezelf opnemen, vanaf het begin of als je wat steviger in jouw schoenen staat door opgedane kennis

Bij dit young graduate program wordt er ook steeds rekening gehouden met jouw woonplaats. Er zijn verschillende vestigingen in Gent, Brugge, Roeselare, Kortrijk, Aalst en Sint-Niklaas.

In de eerste plaats wordt er gekeken naar wie jij bent als persoon, waarnaar jouw ambities gaan en in welke omgeving en functie je het beste zou passen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876