Werkvoorbereider

Geplaatst op 18 november 2020

Oost-Vlaanderen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Wees een belangrijke schakel in het realiseren van unieke projecten in de bouw.

Als werkvoorbereider ben je de schakel tussen het project en de projectleider. Je staat in voor het aankopen en verzorgen van de bestellingen van nodig materiaal, zodat de werf niets te kort komt. Je controleert de uitvoeringsplannen in Autocad en je biedt ondersteuning aan de werf- en projectleider. Een goede communicatie intern als extern is essentieel om de planning in goede banen te leiden. Bovendien krijg je ondersteuning van een ervaren werkvoorbereider die jouw de knepen van het vak leert.

Functie eisen

Onze klant bevindt zich in een niche, waardoor je een interne opleiding krijgt over het materiaal. Een bouwkundige achtergrond is natuurlijk cruciaal. Je beschikt over een bachelor bouw of je hebt dit gelijk gesteld met relevante werkervaring als werkvoorbereider.

Daarnaast beschik je over volgende vaardigheden:

  • Stressbestendig, gestructureerd en nauwkeurig
  • Vlot werken in Ms Office (Word en Excel) 


Over het bedrijf

Onze klant is uitgegroeid tot een toonaangevende speler op gebied van dak –en gevelbekleding, dit in de private als de openbare sector. Ze zijn actief in regio Oost –en West Vlaanderen. In ruil voor je inzet kan je rekenen op een aantrekkelijk verloningspakket op maat van jouw profiel en ervaring.

Als werkvoorbereider ben je de centrale schakel tussen het project en de projectleiding en werk je vanuit het hoofdkantoor (regio Oost-Vlaanderen). 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986