Werkvoorbereider

Geplaatst op 23 juli 2020

Vlaams-Brabant Flex 2-4 jaar

Over de functie

Je bent als werkvoorbereider het aanspreekpunt van de projectleider voor de werkvoorbereiding en technisch tekenwerk.

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de correcte werkvoorbereiding van materialen volgens de eisen van de klant. Je maakt, controleert en vertaald uitvoeringstekeningen. In je functie als werkvoorbereider voer je opmetingswerk uit op vraag van de projectleider. Je houdt rekening met de planning, technische eisen en het beschikbare budget. Je maakt zowel overzichtstekeningen als stuktekeningen met bijhorende stuklijsten.

Functie eisen

De werkvoorbereider die we zoeken kan accuraat werken met de volgende eigenschappen:

-         Je beschikt over een bachelor in de bouwsector, optie hout is een pluspunt

-         Je hebt affiniteit met de schrijnwerk- en houtsector

-         Kennis CNC machine is een pluspunt

-         Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken

Over het bedrijf

Je komt als werkvoorbereider terecht bij een klasse 8 aannemer dat zich specialiseert in residentiële bouw en infra. Zij hechten een enorme waarde aan een familiale sfeer, kwaliteit en service. Je kan als werkvoorbereider rekenen op een brede ondersteuning en ruime groeimogelijkheden. Voor jouw functie als werkvoorbereider bieden zij een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen, waaronder een verzekeringen en maaltijdcheques, dat overeenkomt met je ervaring en vaardigheden.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Marwa Bouzegta

Marwa Bouzegta

Recruiter

+32 048 967 372 6