Werkvoorbereider

Geplaatst op 28 februari 2020

Gent Flex 2-4 jaar

Over de functie

De beste uitvoering bekom je met de beste voorbereiding!

Als werkvoorbereider binnen de industriebouw start jij het project met het onderzoeken van het bouwdossier. Je zoekt naar de beste materiaalkeuzes, hoe de constructie het best wordt opgebouwd en optimaliseert het plan van de architect. Na dit gehele proces stel je de nodige grondplannen en doorsnedes en legt deze voor aan de klant. Op basis van deze plannen maak je een calculatie op en vraagt naar prijzen bij (onder-)aannemers en leveranciers. Dit alles giet je in een offerte welke je doorstuurt naar de klant ter goedkeuring. Vanaf dat je de goedkeuring hebt ontvangen start je met de werkvoorbereiding. Je legt de (onder-)aannemers vast en bestelt de materialen nadat je verschillende offertes hebt opgevraagd bij verschillende leveranciers. Je geeft jouw plannen door aan het tekenbureau waar zij voor jou de staalstructuur uittekenen. Deze staalstructuur controleer jij dan op leemtes en onregelmatigheden.

Functie eisen

Als werkvoorbereider beschik je over inzicht in stabiliteit. Je ben nauwkeurig en communicatief ingesteld om projecten efficiënt op te leveren.

Bovendien beschik je over:

  • Bachelor of master in de bouwkunde
  • Een eerste werkervaring als werkvoorbereider - tekenaar is een plus
  • Kennis van Autocad en MS Office


Over het bedrijf

Onze klant is een snelgroeiende aannemer binnen de industriebouw, gespecialiseerd in totaalprojecten in staal. Ze werken en denken nauw samen met de klant, vanaf de voorbereiding tot de definitieve oplevering. Op deze manier kan men het beste bieden, zowel op prijs als kwaliteit.


Wat bieden wij jou?

  • een uitdagende functie i
  • een open werksfeer
  • een goede begeleiding
  • een aantrekkelijk salaris met extra legale voordelen.


Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986