Werkvoorbereider villa

Geplaatst op 18 juni 2020

Gent Flex 4-6 jaar

Over de functie

Neem de kwalitatieve werkvoorbereiding op jou van high-end villa's!

Als werkvoorbereider zorg je ervoor dat alles tot in de puntjes wordt voorbereid en opgevolgd. Je bent verantwoordelijk voor high-end villa's. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van offertes, nakijken van lastenboeken, bestellingen van materialen en de volledige logistiek. Je werkt hierbij ook nauw samen met de architect en projectleider. Qua ondersteuning kan je ook rekenen op een andere werkvoorbereider.

Je werkt vanuit het kantoor te Lokeren, vlot bereikbaar met openbaar vervoer en wagen. Het bedrijf onderscheidt zich door aandacht voor de werknemer en projecten. Ze behandelen alles inhouse van A tot Z, zodat er een kwalitatieve en tijdige oplevering kan verzekerd worden.

Als werkvoorbereider is het dus ook jouw taak om deze voorbereiding tot in de puntjes op te maken, zodat de kwaliteit qua project, budget en tijd kan verzekerd worden.

Functie eisen

Als werkvoorbereider heb je minimaal 2 jaar ervaring in een gelijkaardige functie. Een achtergrond als architect of projectleider is hierbij zeker mooi meegenomen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876