Werkvoorbereider Residentiële Bouw

Geplaatst op 03 september 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Zorg als Werkvoorbereider voor een vlotte opstart van residentiële bouwprojecten tussen €8 en €25 miljoen!

Als Werkvoorbereider zorg jij voor een vlotte opstart van residentiële bouwprojecten tussen €8 en €25 miljoen. Je wordt hiervoor 100% ingezet op de werven en voer je de taken uit die je krijgt toegewezen van de werfleider en projectleider. Hieronder valt onder andere de voorbereiding van de inkoop van goederen en diensten, het uitwerken van de uitvoeringsmethodes en opmaken van de werkbegrotingen. Daarnaast sta je als Werkvoorbereider mee in voor de aansturing van arbeiders en onderaannemers.

Functie eisen

Je bent een assertief persoon dat gemotiveerd en stressbestendig te werk gaat. Jouw motivatie om innovatieve projecten te realiseren, versterken jouw ambitie om door te groeien. Daarnaast beschik je als Werkvoorbereider over volgende eigenschappen:

  • een bachelor bouwkunde
  • ervaring is een plus, als schoolverlater kom je ook in aanmerking
  • kennis van MS Project is een plus
  • je spreekt vloeiend Nederlands en kan je uitdrukken in het Frans

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een klasse 8 aannemer die zich voornamelijk situeert in residentiële projecten, gaande van €8 miljoen tot €25 miljoen. Daarnaast zijn zij ook actief in burgerlijke bouwkunde. Zij hechten enorm veel waarde aan het welzijn van hun werknemers en een familiale omgeving. Voor jouw functie als Werkvoorbereider bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, met extra legale voordelen en een firmawagen of fiets. Op basis van jouw competenties en ambities, wordt er steeds rekening gehouden met de projecten die worden toegewezen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289