Werkvoorbereider op petrochemische site

Geplaatst op 01 februari 2021

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Werk samen met de werfleider een technisch dossier uit!

Als werkvoorbereider sta je in nauw contact met de projectleider. Samen met de projectleider werk je het technische aanbestedingsdossier uit en vertaalt het naar een project uitvoerings-dossier.. Gezien het gaat om petrochemische sites is het belangrijk om de regels van het SO 9001 kwaliteitssysteem in acht te nemen. Je houdt hierbij rekening met de planning, procedures en vergunningen.

Functie eisen

Je beschikt als werkvoorbereider over:

  • een bachelor of master in elektromechanica / bouwkunde
  • Eerste ervaring is een plus
  • vlotte kennis van het Nederlands
  • de nodige zelfstandigheid met een gezonde dosis ondernemingszin

Over het bedrijf

Onze klant is actief in alles van leidingen, bekabeling en waterbehandeling. Door hun continue groei en verruimen van activiteiten kan men steeds meer de klant gaan ontzorgen. Ze groeien mee met de nieuwste technologieën en heeft daardoor een uitstekende reputatie. Naast het aanleggen kan men ook, naar de wens van de klant, instaan voor het beheer, het nazicht en het onderhoud van de installaties.

Men biedt jou naast een zeer aantrekkelijk loonpakket met extralegale voordelen, een zelfstandige en verantwoordelijke job binnen een flexibel en groeiend bedrijf. Ze kunnen jou meerdere opportuniteiten en opleidingstrajecten bieden zodat jij je volledig kan ontplooien.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986