Werkvoorbereider/ontwerper

Geplaatst op 22 juni 2020

Gent Flex 2-4 jaar

Over de functie

Stuur de gestuurde boringen in Autocad.

Als werkvoorbereider/ontwerper ben je verantwoordelijk voor het opmaken van de voorstudies van een gestuurde boringsproject. Dit houdt in dat je de administratieve dossiers beheert, grondplannen opmaakt en hierin de bestaande leidingen en kabels in kaart brengt. Dit doe je aan de hand van het programma AutoCAD. Ook zal je de as-built dossiers opmaken. Daarnaast zal je in samenwerking met de werfleiders en projectleiders een uitvoeringsdossier voorbereiden en samenstellen.


Je bent de schakel tussen het bedrijf en de klant en andere belanghebbenden (plaatsbeschrijvingen, afspraken met wegbeheerders, politie,...). Je hanteert daarbij een vlotte en professionele communicatie.

Functie eisen

Als werkvoorbereider/ ontwerper krijg je een interne opleiding, daarnaast beschik je over:

  • Master bouwkunde/elektromechanica/topografie
  • Kennis Autocad
  • Kennis Microsoft Office

Wat bieden wij jou?

  • Uitdagende projecten
  • Open communicatie
  • Aangename werksfeer
  • Vast contract


Over het bedrijf

Je komt terecht in een bedrijf die gespecialiseerd zijn in de aanleg van ondergrondse transportleidingen, distributieleidingen en aansluitingen voor alle nutsleidingen. Ze zijn zowel actief binnen België, Frankrijk en Duitsland. Binnen het bedrijf heerst een aangename werkomgeving met voldoende vrijheid om je eigen takenpakket te beheren.


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986