Werkvoorbereider klasse 8

Geplaatst op 12 mei 2020

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als werkvoorbereider zorg jij voor een vlotte opstart van klasse 8 bouwprojecten. Je staat in voor de voorbereiding en opvolging van het project. Je wordt 100% ingezet op de werven en werkt mee aan 1 of 2 projecten. Je voert de taken uit die je krijgt toegewezen van de werfleider en projectleider. Je bereidt de inkoop van goederen en diensten voor, werkt de uitvoeringsmethodes uit en maak je de werkbegrotingen zoals gevraagd. Je stuurt arbeiders en onderaannemers mee aan en volgt dit verder op. Binnen je functie als werkvoorbereider wordt je vanuit het bedrijf gestimuleerd op door te groeien naar een hogere functie.

Functie eisen

Als werkvoorbereider beschik je over volgende eigenschappen:

  • Minstens een bachelor of graduaat bouwkunde
  • Ervaring is een plus, als schoolverlater kom je ook in aanmerking
  • Kennis van MS Project is een meerwaarde
  • Je spreekt Nederlands en kan je uitdrukken in het Frans

Over het bedrijf

Onze klant is een algemene aannemer klasse 8 die experts zijn in grote bouwprojecten. Dit voornamelijk in residentiële bouw. Er heerst een familiale sfeer die een no-nonsense aanpak hanteert. Binnen deze functie krijg je van het bedrijf alle ruimte om door te groeien naar een functie als werfleider of projectleider. Je ontvangt een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen waaronder een wagen of e-bike, maaltijdcheques , laptop gsm en verzekeringen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289