Werkvoorbereider Gevelconstructies

Geplaatst op 22 oktober 2020

Antwerpen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Jij bent als Werkvoorbereider de ondersteunende kracht in de realisatie van complexe gevelconstructies!

Als Werkvoorbereider ondersteun je de realisatie toonaangevende projecten omtrent complexe gevelconstructies en ramen, zowel nationaal als internationaal. Zo bestudeer je prijsaanvragen, maakt offertes op en doet de technische voorbereiding van projecten op basis van tekenwerk. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding van productie, aankoop en montage en aanmaak van het bouwdossier. In jouw rol als Werkvoorbereider ben jij het rechtstreeks contactpunt voor werfleider en beheer je alle communicatie.

Functie eisen

Jij bent een echte teamspeler met verantwoordelijkheidszin. Naast jouw communicatieve vaardigheden, heb je technisch en bouwkundig inzicht en beschik je als Werkvoorbereider over:

  • een bouwkundige opleiding of relevante werkervaring
  • goede kennis van Autocad en Ms Office
  • je spreekt vloeiend Nederlands

Over het bedrijf

Je komt terecht in een duurzaam en stabiel familiebedrijf, gelegen in de Noord-Antwerpen dat zich specialiseert in de afwerking van woningbouw en utiliteitsbouw, namelijk ramen en complexe gevelconstructies. Naast een familiale sfeer en groeimogelijkheden, hechten zij enorm veel waarde aan een transparante communicatie en collegialiteit op en naast het werk. Voor jouw functie als Werkvoorbereider Gevelconstructies bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extralegale voordelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289