Werkvoorbereider Aankoop

Geplaatst op 05 februari 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Je komt terecht in een team van 4 aankopers waarin jij verantwoordelijk bent voor de voorbereiding van aankopen voor alle projecten in uitvoering. Je zorgt hierdoor voor een efficiënt verloop van de projecten in uitvoering. Als administratieve en technische ondersteuning van de verschillende dagelijkse activiteiten, omvatten jouw taken onder andere het bundelen van het aankoopdossier, het opmaken of controleren van meetstaten en duidelijke optimale gegevens aanleveren. In jouw functie als werkvoorbereider aankoop ben je op de hoogte van wat er zich op de markt afspeelt. Zo ga je achter prijsaanvragen, analyseert en vergelijkt deze en neem je contact op met onderaannemers en leveranciers. Je wordt als onderhandelaar mee betrokken in het overleg met de betrokken onderaannemers en leveranciers.

Functie eisen

Jij bent een probleemoplossend persoon met een efficiënte manier van werken. Met jouw interesse in een ondersteunende aankoopfunctie, wil je mee ingezet worden op toonaangevende klasse 8 bouwprojecten. Daarnaast beschik je als werkvoorbereider aankoop:

  • Een bachelor in een bouwkundige richting
  • Minstens 3 jaar relevante ervaring als aankoper / werkvoorbereider
  • Voldoende kennis over bouwmaterialen en -methoden

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een klasse 8 aannemer die enorm veel waarde hecht aan een familiale, open sfeer en laagdrempelige communicatie. Zij zijn actief in burgerlijke bouwkunde en diverse soorten klasse 8 projecten zoals kantoorgebouwen, ziekenhuizen en meer. Zij bieden jou in de functie van werkvoorbereider aankoop, een loon met extra legale voordelen op basis van jouw ervaring en vaardigheden.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289 jonathan.​demeulder@​be.​whoohoo.​com