Werfleider

Geplaatst op 01 april 2021

Brussel Flex 4-6 jaar

Over de functie

Voor twee verschillende werven (Neerijse en Huldenberg) bij een speler actief in leidingbouw en civiele werken zoeken we momenteel een werfleider.

Bij de werf in Neerijse is het de bedoeling om slib uit een bestaand bekken te verwijderen en tevens enkele betonnen constructies weg te halen.

Belangrijk is hierbij jouw dagelijkse aanwezigheid op de werf om een vlotte samenwerking met de projectleider te garanderen.


In Huldenberg betreft het de afbraak van enkele putpaviljoenen (Focus op grondwerk en mechanisch werk).


Tot slot dient er op beide plaatsten frequent toezicht gehouden te worden op de veiligheidsmaatregelen.

Functie eisen

De werfleider die we zoeken heeft:


  • Ervaring met grondwerken
  • Ervaring met het aansturen van arbeiders
  • Sterke organisatorische vaardigheden

Over het bedrijf

Onze klant is actief in alles van leidingen, bekabeling en waterbehandeling. Ze groeien mee met de nieuwste technologieën en heeft daardoor een uitstekende reputatie. Naast het aanleggen kan men ook, naar de wens van de klant, instaan voor het beheer, het nazicht en het onderhoud van de installaties.

Men biedt jou naast een zeer aantrekkelijk loonpakket met extralegale voordelen, een zelfstandige en verantwoordelijke job binnen een flexibel en groeiend bedrijf.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505