Werfleider

Geplaatst op 02 februari 2021

Oost-Vlaanderen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Zorg voor een goede plaatsing van de boven- en ondergrondse leidingen!

Als werfleider binnen de chemie zorg jij voor een goede plaatsing van de boven- en ondergrondse (petro-) chemische leidingen. Hierbij volg je de werf en planning nauwgezet op. Je controleert zowel de geleverde werken als de veiligheid tijdens de werken en stuurt bij waar nodig. Je houdt regelmatig contact met externen.

Functie eisen

Wat zoeken we in jou als werfleider:

  • Je beschikt over een hoger technisch diploma
  • Je hebt een eerste ervaring als werfleider
  • Je communiceert vlot in het Nederlands, Frans en/of Engels is een plus
  • Je kan goed overweg met een PC
  • Je werkt graag zelfstandig en neemt graag de leiding

Over het bedrijf

Onze klant is actief in alles van leidingen, bekabeling en waterbehandeling. Door hun continue groei en verruimen van activiteiten kan men steeds meer de klant gaan ontzorgen. Ze groeien mee met de nieuwste technologieën en heeft daardoor een uitstekende reputatie. Naast het aanleggen kan men ook, naar de wens van de klant, instaan voor het beheer, het nazicht en het onderhoud van de installaties.

Men biedt jou naast een zeer aantrekkelijk loonpakket met extralegale voordelen, een zelfstandige en verantwoordelijke job binnen een flexibel en groeiend bedrijf. Ze kunnen jou meerdere opportuniteiten en opleidingstrajecten bieden zodat jij je volledig kan ontplooien.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986