Werfleider

Geplaatst op 09 november 2020

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Coördineer jij de werven van grote projecten als werfleider?


Je bent verantwoordelijk voor een kwalitatieve en efficiënte opvolging van alle werkzaamheden tot en met de oplevering. Als motor van het werfteam zorg je voor een goede aansturing, motivatie en opvolging van je collega's. Je stuurt onderaannemers aan en rapporteert aan de projectleider. Als werfleider waak je ook over de planning, kwaliteit en veiligheid op de werf. Je verzorgt de nodige administratie en beheert de leveringen van materialen op de werf.

Functie eisen

Als werfleider ben je een gedreven teamspeler met de volgende eigenschappen:


  • Bachelor bouwkunde, min. 5 jaar relevante werkervaring bij een grote aannemer
  • Vlot Nederlands, ervaring Frans en/of Engels is een pluspunt
  • MS Office, ervaring met tekenprogramma's is een pluspunt
  • Kwalitatieve werken uitvoeren met oog op veiligheid
  • Communicatief sterk met de nodige portie assertiviteit en luisterbereidheid


Over het bedrijf

Als werfleider kom je terecht in een klasse 8 bouwbedrijf gevestigd in Antwerpen met projecten tot in Limburg. Zij realiseren totaalprojecten in renovatiewerken en complexe verbouwingen. Je komt terecht in een gedreven team dat een familiale en collegiale werksfeer heeft. Je krijgt verschillende opportuniteiten om te groeien binnen jouw functie. Zij hebben een eigen academie waar zij je stimuleren in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Tevens maak je deel uit van het feest comité bij tal van extra-professionele activiteiten.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Marwa Bouzegta

Marwa Bouzegta

Recruiter

+32 048 967 372 6