Werfleider

Geplaatst op 07 oktober 2020

Limburg Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als werfleider schakelen we je in voor de organisatie en de opvolging van complexe projecten in grond-, afbraak- en infrastructuurwerken, maar ook in de wegen- en waterbouw.

Je bent verantwoordelijk voor de dagdagelijkse opvolging van de werven en vormt het eerste aanspreekpunt voor je eigen mensen en voor de onderaannemers. Je denkt mee na over oplossingen en stuurt iedereen aan, in continu overleg met de projectleider.

Daarnaast volg je de uitvoering van de projecten op van het begin tot en met de oplevering. Je staat voortdurend in contact met de mensen op de werf, zowel je collega’s als de klant en/of hoofdaannemer. Je ondersteunt ook regelmatig de landmeter bij het uitvoeren van de juiste metingen. Op termijn, naarmate je groeit in je rol, nemen je projecten toe in omvang en worden ze ook uitdagender.

Functie eisen

  • Je bent afgestudeerd in een bouwkundige studierichting
  • Je kan relevante ervaring als werfleider voorleggen
  • Je bent zowel technisch als organisatorisch sterk
  • Je bent zelfstandig, stressbestendig, daadkrachtig en toont de nodige flexibiliteit
  • Je kunt werken regio Hasselt-Tessenderlo-Herentals.

Over het bedrijf

Je komt terecht in een supertof familiebedrijf, stabiel en in volle groei.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Anneleen Pas

Anneleen Pas

Recruiter

+32 489 673 425