Werfleider

Geplaatst op 15 juli 2020

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Klaar om jouw carrière te lanceren in een leidinggevende functie? Dan is deze job als werfleider in het gespecialiseerde schrijnwerk zeker iets voor jou. Je wordt namelijk verantwoordelijk voor de planning en opvolging van elke werf. Dit door zowel het aansturen van jouw ploegen alsook de volledige werfadministratie. Je bent het eerste aanspreekpunt van de interne en externe partijen, je woont werfvergaderingen bij en zorgt voor een goede informatieoverdracht. Met jouw technische kennis los je problemen on-the-spot op en ondersteun je jouw medewerkers.

Functie eisen

Wat willen we in jou als werfleider terugvinden:

  • Je beschikt over een technisch diploma
  • Je spreekt vlot Nederlands, Frans en/of Engels is een plus
  • Je kan goed overwerg met MS Office
  • Je bent sterk in coördinatie en organisatie

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij kan starten als werfleider in gespecialiseerd schrijnwerk, is een expert in beglaasd schrijnwerk dat met hun brandwerende, inbraakvertragende, kogelwerende en stralingsbeschermende eigenschappen, mensen en materialen beschermt. En dit doen ze vanaf het ontwerp tot aan de plaatsing en oplevering.

Men biedt jou als werfleider een zeer boeiende en uitdagende functie binnen dit financieel gezond en groeiend bedrijf. Je kan rekenen op een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen, bedrijfswagen met tankkaart, groeps- en hospitalisatieverzekering en 12 dagen extra verlof!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55