Werfleider

Geplaatst op 19 maart 2020

Gent Flex 0-2 jaar

Over de functie

Krijg ondersteuning en bouw mee aan unieke daken en gevels van de toekomst

Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de organisatie, coördinatie en controle van werven. Je krijgt ondersteuning van een ervaren projectleider. Naast dit contact ben je ook het aanspreekpunt voor de klanten, het personeel en de onderaannemers. Je werkt voor een bedrijf gespecialiseerd in unieke dak- en gevelbekleding, regio groot Gent.

Functie eisen

Je behaalde een hoger diploma in de bouwkunde (minstens bachelor bouwkunde - houttechnologie) of stelt dit gelijk met reeds behaalde ervaring. Onze klant bevindt zich in een niche, waardoor je een interne opleiding krijgt over het materiaal. Bovendien weet je je ploegen te coördineren en te motiveren.

Wat bieden wij jou?

  • Interne opleiding
  • Vlakke structuur
  • De mogelijkheid om je verder te ontplooien
  • Groeiende organisatie


Over het bedrijf

Onze klant is uitgegroeid tot een toonaangevende speler op gebied van dak –en gevelbekleding, dit in de private als de openbare sector. Ze zijn actief in regio Oost –en West Vlaanderen. In ruil voor je inzet kan je rekenen op een aantrekkelijk verloningspakket op maat van jouw profiel en ervaring. Naast je marktconform loon beschik je over een bedrijfswagen met tankkaart, maaltijdcheques en andere extra legale voordelen

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986