Werfleider

Geplaatst op 11 maart 2020

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Als werfleider krijg je de verantwoordelijkheid van de hele werf, van opstart tot en met oplevering. Het overzicht bewaren over en coördineren van alle medewerkers, onderaannemers, materiaal en werken is als werfleider één van je dagelijkse werkzaamheden. Als leidinggevende zorg je samen met de projectleider dat je medewerkers gemotiveerd en veilig te werk gaan op de werf. In jouw rol als werfleider leidt en coördineer je de werf van begin tot eindfase. 

Functie eisen

De werfleider die we zoeken is positief, gedreven en pro-actief ingesteld met de volgende eigenschappen:


·        Je bent ingenieur in een bouwkundige richting

·        Je hebt relevante ervaring als werfleider bij grote bouwprojecten

·        Je spreekt vloeiend Nederlands en kan je uitdrukken in het Frans

·        Je draagt veiligheid hoog in het vaandel

Over het bedrijf

Onze klant is een Klasse 8 bouwbedrijf dat zich toelegt op kantoorgebouwen, residentiële projecten en de zorgsector, zowel voor private als publieke klanten.

Zij bieden je een tal van opleidingsmogelijkheden om je vaardigheden te verbreden. Je krijgt een competitief loon met extralegale voordelen, zoals een wagen met keuze uit 7 grote merken, een forfaitaire vergoeding en een collectieve bonus. Je maakt deel uit van een tof team met deelname aan leuke evenementen, feestjes en tal van activiteiten!

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Marwa Bouzegta

Marwa Bouzegta

Recruiter

+32 048 967 372 6