Werfleider

Geplaatst op 14 februari 2020

Oost-Vlaanderen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Als werfleider sta je in voor grond-, afbraak- en rioleringswerken. Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen team van arbeiders (10 mensen), onderaannemers, bewoners, studiebureaus, besturen, ... Een klein deel is administratie, waaronder opmaak van de planning, meet- en vorderingsstaten.

Functie eisen

Als werfleider heb je reeds enkele jaren ervaring op vlak van grond- en/of afbraakwerken. Een ervaring als arbeider, waarbij jij op zoek bent naar meer verantwoordelijkheid kan perfect, sterke technische kennis is wel noodzakelijk.


Pluspunten:

  • Bachelor bouw
  • Kennis van landmeten

Over het bedrijf

Het bedrijf is actief op vlak van grond-, afbraak- en rioleringswerken voor projecten van klasse 4. Korte communicatielijnen zijn sterk aanwezig bij dit bedrijf, waarbij er veel ruimte is voor initiatief en autonomie! Er is een ongedwongen sfeer en open communicatie.

Ze hebben een eigen uitgebreid machinepark, zodat projecten beter kunnen uitgevoerd worden. Het machinepark wordt dan ook continue geüpdatet.


Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com