Werfleider Wegenis

Geplaatst op 26 maart 2020

Gent Flex 2-4 jaar

Over de functie

Sta in voor de wegen van morgen als werfleider wegenis

Je wordt als werfleider wegenis opgeleid door een ervaren projectleider, dit in wegenis – riolering, grond- en afbraakwerken tot in de aanleg van parkings en opritten. Je bent verantwoordelijke voor de coördinatie van de werfvergadering. Je stippelt planningen uit op korte als lange termijn. Je let op de vooruitgang en je staat in voor de voorlopige oplevering van de werf. Bovendien zijn er doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.

Functie eisen

Je beschikt als werfleider wegenis over een master bouwkunde, een eerste werkervaring is een plus. Verantwoordelijkheid, prioriteiten stellen en coördineren schrikken je niet af.


Wat bieden wij jou?

  • Interne opleiding
  • Vlakke structuur
  • Stabiele werkomgeving
  • Bedrijfswagen
  • Groepsverzekering
  • Aantrekkelijk loonpakket


Over het bedrijf

Onze klant, klasse 7 in regio Kortrijk, gespecialiseerd in de wegenbouw willen hun team versterken met een Werfleider Wegenis. Je komt terecht in een stabiele en vlakke werkomgeving met ontwikkelingsmogelijkheden. Je maakt deel uit van een sterk team, waar het zoeken naar uitdaging een troef is. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986