Werfleider Wegenis en Riolering

Geplaatst op 07 januari 2021

Brussel Flex 2-4 jaar

Over de functie

Neem de controle over wegenis- en rioleringsprojecten als werfleider!

Als werfleider verzorg je de dagdagelijkse organisatie en opvolging van wegenis- en rioleringsprojecten. Zo stuur je onderaannemers en arbeiders aan, ben je het centrale contactpunt op de werf, doet de nodige bestellingen, leidt vergaderingen op de werf en doet de bijhorende administratie. Je werkt hiervoor samen met de betrokken partijen, waarmee je op een familiale, maar professionele manier naar het einddoel werkt.

Jouw wegenis- en rioleringsprojecten worden toegewezen in de regio Vlaams-Brabant en Limburg of in de regio Brussel.

Functie eisen

De werfleider die we zoeken is communicatief sterk, werkt met oog voor op het rendement en kwaliteit, kan vlot mensen motiveren richting het doel en is in het bezit van:

  • minstens 3 jaar relevante ervaring binnen infra of wegenis en riolering
  • een master bouwkunde
  • je spreekt vloeiend Nederlands
  • de motivatie om je flexibel op te stellen naar uren en reistijden

Over het bedrijf

Onze klant is een groeiende aannemer dat enorm veel belang hecht aan een open communicatie en het uitbouwen van jouw carrière. Hun specialisatie ligt in wegenis, rioolrenovaties en Burgerlijke Bouwkunde. Een familiale omgeving waar jij je gelukkig voelt, is voor hun prioriteit! Je kan dan ook innovatief meedenken aan verbeteringen binnen het bedrijf.

Voor jouw functie als Werfleider Wegenis en Riolering bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen en een bedrijfswagen. Afhankelijk van jouw woonplaats, werk je in de regio Vlaams-Brabant en Limburg of in de regio Brussel.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289