Werfleider Wegen- en Rioleringswerken

Geplaatst op 23 september 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Niet vies van een geurtje?

Als Werfleider werk je aan diverse wegen- en rioleringsprojecten over heel België. Zo ben je verantwoordelijk voor de hele werforganisatie, voorbereiding, coördinatie en aansturing van de arbeiders. Naast de bijhorende administratieve zaken sta je ook in voor de financiële opvolging van deze wegen- en rioleringswerken. Je voert projecten uit voor de overheid, particuliere klanten en andere bedrijven.

Functie eisen

Als enthousiaste en communicatieve werfleider kan je jouw arbeiders motiveren en aansturen. Je hebt daarbij een grote interesse in wegen- en rioleringsprojecten en beschik je over volgende eigenschappen:

  • een bachelor bouwkunde
  • je hebt enkele jaren relevante ervaring
  • een sterke technische kennis van wegen- en rioleringswerken

Over het bedrijf

Je komt terecht in een familiale onderneming dat zich specialiseert in alles dat te maken heeft met infrastructuur, gaande van wegen en rioleringen tot grond- en afbraakwerken. Zij onderscheiden zich door hun mensgerichte organisatie waar collegialiteit en communicatie centraal staan. Zij verzekeren jouw groeimogelijkheden door voldoende opleidingen en sterke begeleiding. Voor jouw functie als Junior Werfleider Wegen en Rioleringswerken bieden zij een interessant loon waarin je kan groeien, aangevuld met extralegale voordelen en een bedrijfswagen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289