Werfleider wegen en riolering

Geplaatst op 12 maart 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als werfleider wegen en riolering ben je verantwoordelijk voor één of meerdere bouwwerven. Je stuurt arbeiders, ploegbazen en onderaannemers aan. Je bent medeverantwoordelijk voor de voorbereiding en de uitvoering van de werken. Je overkoepelt het volledige bouwdossier van de werf en beheert het materieel. Je kijkt toe op de correcte naleving van de veiligheidsvoorschriften en je neemt deel aan werfvergaderingen. Het onderhouden van de contacten met de bouwheer, het studiebureau en andere betrokken partijen neem je als werfleider ook voor je rekening.

Functie eisen

  • Minstens een diploma bouw en/of relevante ervaring binnen de wegenbouw of aanverwante sector
  • Sterke technische achtergrond
  • Vloeiend Nederlands en kan je uitdrukken in het Frans
  • Kennis MS office, Ms project en standaardbestek 250 is een pluspunt
  • Flexibel, sociaal vaardig en hebt een goed organisatorisch vermogen

Over het bedrijf

Onze klant is een groot aannemersbedrijf die professional zijn binnen de wegenbouw -en riolering en milieusanering.

Zij zijn actief op de Vlaams en Brusselse markt. Zij bieden je een aantrekkelijke verloning met aanvulling van extra legale voordelen en een aangename werksfeer binnen een dynamisch bedrijf.


Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Marwa Bouzegta

Marwa Bouzegta

Recruiter

+32 048 967 372 6