Werfleider Waterbouwkunde

Geplaatst op 13 januari 2021

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Voel je als een vis in het water in de maritieme bouwkunde!

Als werfleider sta je in voor de werfopvolging van binnen- en buitenlandse projecten in de maritieme sector. Hieronder kan je onder andere de aanleg van funderingen, afbraakwerken, offshore-werken en omgevingswerken binnen waterbouwkunde verstaan. In jouw rol als werfleider coördineer je de werf, stuur je eigen arbeiders en onderaannemers aan en verzorg je de bijhorende administratie.

Je start op binnenlandse projecten om het bedrijf en hun werking te leren kennen en groeit zo verder naar buitenlandse waterbouwprojecten.

Functie eisen

De werfleider die we zoeken heeft een enorme interesse in waterbouwkunde en maritieme projecten, kan een team blijven motiveren en aansturen en is in het bezit van:

  • een bachelor bouwkunde
  • minstens 2 jaar relevante werkervaring
  • je spreekt vloeiend Nederlands en Engels, Frans is een plus
  • een goede kennis van de gangbare software

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een multidisciplinaire aannemer dat zich specialiseert in alles dat te maken heeft met waterbouwkunde. Hieronder kan je maritieme constructies, afbraakwerken en hijswerken verstaan. Zij hechten enorm veel waarde aan milieubewustzijn en ruimte voor ontspanning naast het werk. Daarnaast bieden zij ruime ontplooiingskansen en doorgroeimogelijkheden.

Voor jouw functie als Werfleider Waterbouwkunde bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extralegale voordelen waaronder een bedrijfswagen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289