Werfleider Tuinaanleg

Geplaatst op 15 juli 2020

Gent Flex 0-2 jaar

Over de functie

Coördineren de openbare tuinen.

Als werfleider – projectleider tuinaanleg ben je verantwoordelijk voor de werven van A tot Z. Bovendien kan je rekenen op een werkvoorbereider, die voornamelijk de administratie op zich neemt. Daarnaast sta je in voor de coördinatie van 5-6 projecten met budgetten van 50 000 tot 1 miljoen euro. Je stuurt en motiveert je eigen ervaren arbeiders bij het uitvoeren van de werken. Je houdt het rendement, kwaliteit en de veiligheid goed in het oog. Vervolgens neem je ook deel aan de werfvergaderingen, dit zowel voor particuliere als openbare projecten. 

Functie eisen

Je beschikt over een hoger technisch diploma (master / bachelor bouwkunde / tuinarchitectuur) met een relevante coördinerende werkervaring. Je bent sterk geïnteresseerd in de tuinaanleg – harde omgevingswerken. Daarnaast ben je hands-on en zelfstandig ingesteld.

Wat bieden wij jou?

  • Je komt terecht in een dynamisch team
  • Pro-actief
  • Je krijgt interne opleiding
  • Gevarieerde job met verantwoordelijkheid
  • Aantrekkelijk loon met bedrijfswagen


Over het bedrijf

Onze klant is een gerenommeerd bedrijf op gebied van totaalconcepten voor grond- en omgevingswerken. Door extra projecten kijkt hij uit naar een extra projectleider/werfleider om te vervoegen in zijn team. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986