Werfleider Spoorwegen

Geplaatst op 19 mei 2020

Gent Flex 4-6 jaar

Over de functie

Uit de kluiten gewassen werfleider

Je bent een ervaren werfleider in klasse 8 projecten. Je organiseert, coördineert de uitvoering van de activiteiten op de werf a.d.h.v. een plan. Je staat in voor de kwaliteit en het respecteren van de tijd en het budget. Bovendien sta je in voor het oplossen van technische problemen, jouw technische ervaring is je sterkte.

Open communicatie naar de klant is essentieel. Daarnaast organiseer je werfvergaderingen en je houdt toezicht op de geldende milieu-, kwaliteits- en veiligheidsnormen. Alle rapportereing verloopt digitaal, dus een sterke computerkennis is een vereiste.


Functie eisen

Als werfleider ben je uit de kluiten gewassen. Je weet een team te coördineren en te motiveren. Daarnaast ben je flexibel in weekend- en nachtwerk.

Bovendien beschik je over:

  • Master bouwkunde / master elektromechanica
  • Minstens 5 jaar werkervaring in klasse 8 – projecten
  • Vlot in Ms Office 


Wat bieden wij jou?

  • Variatie in de job
  • Stevig loonpakket met extra legale voordelen
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Doorgroeimogelijkheden 

Over het bedrijf

Je komt als werfleider in een gedegen organisatie terecht met een sterk opgebouwde expertise. De technische kennis van spoor- en infrastructuurwerken leer je intern. De organisatie staat in voor totaaloplossingen en zet sterk in op innovatie. Je komt terecht in een dynamisch team, waar ook mogelijkheden zijn om jezelf te ontwikkelen. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986