Werfleider Spoorprojecten

Geplaatst op 23 september 2020

Brussel Flex 4-6 jaar

Over de functie

Maak van Brussel een (bijna) autovrije stad als Werfleider Spoorprojecten!

Als Werfleider Spoorprojecten organiseer je de dagelijkse werking van de werven in de regio Brussel. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van week- en maandplanningen en het reserveren van personeel en materieel. Je staat in voor de praktische afspraken met de onderaannemers en leveranciers, de dagelijkse werkinstructies opstellen en de controle van de uitvoerende werken. Dagelijks beheer je aanwezigheidslijsten en dagrapporten en stelt samen met de projectleider de productiestaten op. In jouw rol als Werfleider heb je tijdens de werken steeds aandacht voor veiligheid en kwaliteit en geef je bijkomende toolboxen en werfinspecties.

Functie eisen

Jij bent een zeer flexibel persoon waardoor je zonder problemen nacht- en weekendwerk aan gaat. Jouw organisatorisch sterke vaardigheden zorgen voor een vlot verloop van elke werf. Daarnaast beschik jij als Werfleider Spoorprojecten over volgende eigenschappen:

  • een Bachelor Bouwkunde of Elektromechanica
  • enkele jaren relevante ervaring in soortgelijke projecten

Over het bedrijf

Je komt terecht in een van de grootste bouwbedrijven in België die gespecialiseerd zijn in diverse disciplines, van gebouwen tot burgerlijke bouwkunde, wegenbouw en industrie. Het bedrijf onderscheidt zich door het menselijke aspect dat zich vertaald in een sterke ondersteuning en respect voor werk- en privébalans. Je wordt bijgestaan door een team dat er 100% voor gaat en je kan steeds terugvallen op ervaren collega's. Voor jouw functie als Werfleider Spoorprojecten bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen waaronder een firmawagen. Jouw werven zijn gelegen in de regio Brussel.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289