Werfleider Ruwbouw en Afwerking

Geplaatst op 23 september 2020

Antwerpen Flex > 10 jaar

Over de functie

Op verschillende bouwprojecten ben jij als Werfleider verantwoordelijk voor de volledige werfopvolging in zowel ruwbouw als afwerking. Zo maak je de planning op van de arbeiders en onderaannemers, bestel je materiaal en materieel en volgt deze nauwgezet op. Je staat in voor het aansturen van de arbeiders en onderaannemers en zorgt voor een efficiënte werking. In jouw rol als Werfleider ben je 80% op de werf en staat in vanaf de ruwbouw tot en met de oplevering. Jouw werven zijn voornamelijk residentiële burgerlijke bouwprojecten en zijn voornamelijk gelegen in Vlaanderen en Brussel.

Functie eisen

Jij bent een een enthousiast persoon die sterk is in communicatie naar alle betrokken partijen. Daarnaast beschik je als Werfleider over volgende eigenschappen:

  • een bachelor bouwkunde
  • 10 jaar ervaring als werfleider in klasse 8 bouwprojecten
  • bereid om je te verplaatsen naar werven in Vlaanderen en Brussel

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een klasse 8 aannemer die zich voornamelijk situeert in residentiële projecten, gaande van €8 miljoen tot €25 miljoen. Daarnaast zijn zij ook actief in burgerlijke bouwkunde. Zij hechten enorm veel waarde aan het welzijn van hun werknemers en een familiale omgeving. Voor jouw functie als Werfleider Ruwbouw en Afwerking bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, met extra legale voordelen en een firmawagen. Op basis van jouw competenties en ambities, wordt er steeds rekening gehouden met de projecten die worden toegewezen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289