Werfleider rioolrenovatie

Geplaatst op 03 maart 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

In je rol als werfleider organiseer jij de werven van A tot Z omtrent rioolrenovaties met oog voor veiligheid en kwaliteit. Je bent het centrale aanspreekpunt tussen projectleiders, ploegbazen, arbeiders en onderaannemers en stuurt de werkkrachten aan. Voor de renovaties van riolen verzorg jij de voorbereiding en instructies op werfniveau om alles efficiënt te laten lopen. De bijkomende dagelijkse administratie schrikt jou niet af en je gaat proactief te werk om het werk in alle aspecten te verbeteren.

Functie eisen

De werfleider die we zoeken beschikt over volgende eigenschappen:

  • Een Bachelor Industrieel Ingenieur / Bouwkunde en minstens 3 jaar relevante ervaring
  • Een pro-actieve en resultaatgerichte mentaliteit
  • Rioleringen en leidingen schrikken jou niet af!

Over het bedrijf

Onze klant is een aannemingsbedrijf in de regio Puurs, dat enorm veel belang hecht aan het uitbouwen van jouw carrière. Hun specialisatie ligt in wegenis, rioolrenovaties en burgerlijke bouwkunde. Naast doorgroeimogelijkheden en een familiale sfeer, bieden zij jou een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen en een firmawagen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289