Werfleider Residentiële Bouw

Geplaatst op 30 december 2020

Brussel Flex 6-9 jaar

Over de functie

Start het nieuwe jaar als werfleider op een appartementencomplex te Brussel!

Als werfleider start je in de overgang naar de afwerking en oplevering van een residentieel bouwproject te Brussel. Je maakt deel uit van een team gedreven werfleiders en staat mee in voor de dagelijkse werforganisatie en coördinatie. Je stuurt verschillende onderaannemers aan en functioneert mee als aanspreekpunt op de werf.

In jouw rol als werfleider kan je rekenen op 80% aanwezigheid op de werf. Je start op een residentieel project te Brussel en krijgt daarna werven toegewezen tussen Antwerpen en Brussel.

Functie eisen

De werfleider die we zoeken houdt van de uitvoering, kan mensen aansturen en motiveren, hanteert een directe communicatie, durft op zijn/haar strepen staan en zijn/haar fouten toe te geven en is in het bezit van:

  • minstens een bachelor bouwkunde
  • 8 à 10 jaar ervaring in de realisatie en oplevering van grote bouwprojecten
  • ervaring in appartementencomplexen is een plus
  • je spreekt vloeiend Nederlands

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een klasse 8 aannemer die zich richt op vele sectoren zoals zorg, residentiële en industriële projecten, onderwijs en overheid, etc. Zij hanteren een bedrijfscultuur die respect heeft voor alle medewerkers met een open communicatie. Dit zorgt voor een hechte sfeer waar er veel gelachen wordt en waar regelmatig activiteiten worden georganiseerd, maar ook hard gewerkt wordt.

Voor jouw functie als Werfleider Residentiële Bouw bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen en een bedrijfswagen. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om jouw pakket te optimaliseren via een Flex Income Plan.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289