Werfleider Residentiële Bouw

Geplaatst op 29 januari 2021

Antwerpen Flex > 10 jaar

Over de functie

Neem de leiding als werfleider op residentiële bouwprojecten tussen €8 en €25 miljoen!

Op verschillende bouwprojecten, gaande van residentieel tot utilitair en burgerlijk, sta jij als werfleider in voor de volledige werfopvolging. Een greep uit jouw takenpakket: aansturen van arbeiders en onderaannemers, opmaken van de planning, bestellen van het materiaal en uitvoeren van financiële controles.

In jouw rol als Werfleider ben je 80% op de werf en staat in vanaf de ruwbouw tot en met de oplevering. Jouw werven zijn voornamelijk gelegen over heel Vlaanderen, rekening houdend met jouw woonplaats.

Functie eisen

De werfleider die we zoeken is een enthousiast persoon, sterk in communicatie en in het bezit van:

  • een bachelor bouwkunde
  • 8 à 10 jaar ervaring als werfleider in klasse 8 bouwprojecten
  • flexibel om je te verplaatsen naar werven over heel Vlaanderen

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een klasse 8 aannemer die zich voornamelijk situeert in residentiële projecten, gaande van €8 miljoen tot €25 miljoen. Daarnaast zijn zij ook actief in burgerlijke bouwkunde. Zij hechten enorm veel waarde aan het welzijn van hun werknemers en een familiale omgeving.

Voor jouw functie als Werfleider Residentiële Bouw bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, met extra legale voordelen en een bedrijfswagen. Op basis van jouw competenties en ambities, wordt er steeds rekening gehouden met de projecten die worden toegewezen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289