Werfleider Residentiële Bouw

Geplaatst op 02 oktober 2020

Antwerpen Flex > 10 jaar

Over de functie

Neem de leiding als Werfleider op enorme bouwprojecten tussen €8 en €25 miljoen!

Op verschillende bouwprojecten, gaande van residentieel tot utilitair en burgerlijk, sta jij als Werfleider in voor de volledige werfopvolging van residentiële bouwprojecten. Zo maak je de planning op van de arbeiders en onderaannemers, bestel je materiaal en materieel en volgt deze nauwgezet op. Naast het controleren van de veiligheid en kwaliteit van de uitgevoerde werken en rapporteren aan de projectleider, voer je ook financiële controles uit. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van de arbeiders en onderaannemers en zorgt voor een efficiënte werking. In jouw rol als Werfleider ben je 80% op de werf en staat in vanaf de ruwbouw tot en met de oplevering. Jouw werven zijn voornamelijk gelegen in Vlaanderen en Brussel.

Functie eisen

Jij bent een een enthousiast persoon die sterk is in communicatie naar alle betrokken partijen. Daarnaast beschik je als Werfleider Residentiële Bouw over volgende eigenschappen:

  • een bachelor bouwkunde
  • 10 jaar ervaring als werfleider in klasse 8 bouwprojecten
  • bereid om je te verplaatsen naar werven in Vlaanderen en Brussel

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een klasse 8 aannemer die zich voornamelijk situeert in residentiële projecten, gaande van €8 miljoen tot €25 miljoen. Daarnaast zijn zij ook actief in burgerlijke bouwkunde. Zij hechten enorm veel waarde aan het welzijn van hun werknemers en een familiale omgeving. Voor jouw functie als Werfleider Residentiële Bouw bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, met extra legale voordelen en een bedrijfswagen. Op basis van jouw competenties en ambities, wordt er steeds rekening gehouden met de projecten die worden toegewezen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289