Werfleider Residentieel

Geplaatst op 05 november 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Realiseer residentiële bouwprojecten als Werfleider tussen Antwerpen en Brussel!

Jij zorgt voor de dagelijkse werforganisatie als Werfleider op residentiële bouwprojecten tussen Antwerpen en Brussel. Jouw week bestaat uit 80% aanwezig zijn op de werf en het aansturen van zowel eigen werknemers als onderaannemers. De overige 20% zorg je voor de bijkomende administratie en ben je het centrale aanspreekpunt op de werf.

Jouw projecten omvatten onder andere ziekenhuizen, scholen en toonaangevende residentiële bouwprojecten.

Functie eisen

De werfleider die we zoeken houdt van de praktijk, kan mensen aansturen en motiveren, hanteert een directe communicatie en is in het bezit van:

  • een bachelor bouwkunde
  • minstens 3 jaar ervaring in de realisatie van klasse 7-8 bouwprojecten
  • je spreekt vloeiend Nederlands

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een klasse 8 aannemer die zich richt op vele sectoren zoals zorg, residentiële en industriële projecten, onderwijs en overheid, enz. Zij hanteren een bedrijfscultuur die respect heeft voor alle medewerkers met een open communicatie. Dit zorgt voor een hechte sfeer waar er veel gelachen wordt, maar ook hard gewerkt.

Voor jouw functie als Werfleider Residentieel bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen en een bedrijfswagen. Jouw projecten zijn gelegen tussen Antwerpen en Brussel.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289