Werfleider Residentieel Regio Brussel

Geplaatst op 07 juli 2020

Brussel Flex 2-4 jaar

Over de functie

In jouw functie als Werfleider werk je mee aan de realisatie van residentiële bouwprojecten vanaf €5 miljoen in de regio Brussel. Je staat 80% van je tijd op de werf en bent hierin verantwoordelijk voor de dag-/weekplanning, het opvolgen en controleren van de werkzaamheden van de eigen werknemers en onderaannemers. Dit doe je steeds met het oog op veiligheid. Naast de werf sta je in voor het bestellen van materiaal en de leveringen hiervan. Als centraal aanspreekpunt behoud je een goede relatie met alle betrokken partijen en je rapporteert steeds aan de projectleider.

Functie eisen

Jij bent een zeer gemotiveerd persoon met sterke organisatie- en coördinatievaardigheden. Je hanteert een open en no-nonsens communicatie wat tevens jouw onderhandelingstalent aanvult. Daarnaast beschik jij als Werfleider over volgende eigenschappen:

  • een bachelor bouwkunde
  • ervaring in de uitvoering van grote residentiële projecten is een plus
  • je bent vertrouwd met de toepassing van ISO- en VCA-procedures
  • je spreekt vloeiend Nederlands en kennis van Frans en Engels zijn een plus

Over het bedrijf

Onze klant is een klasse 8 hoofdaannemer dat zich specialiseert in grote en complexe projecten, gaande van residentiële projecten tot hotels, winkelcentra en andere complexe gebouwen vanaf €5 miljoen. Dit doen zij zowel in de openbare als private sector. Je komt terecht in een collegiaal en gedreven team dat jou op een professionele manier bijstaan in jouw projecten en jouw persoonlijke groei en ondernemerschap aanmoedigen. Voor jouw functie als Werfleider bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen en een firmawagen. Jouw projecten bevinden zich in de regio van Brussel.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289