Werfleider Oost- & West-Vlaanderen

Geplaatst op 07 juli 2020

Oost-Vlaanderen Flex 2-4 jaar

Over de functie

In jouw rol als Werfleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse werforganisatie op klasse 8 projecten in de regio Oost- en West-Vlaanderen. 80% van je tijd sta je op de werf en ben je verantwoordelijk voor de dag-/weekplanning, het opvolgen en controleren van de werkzaamheden van de eigen werknemers en onderaannemers Dit doe je steeds met het oog op veiligheid en kwaliteit. Als Werfleider ben je het centraal aanspreekpunt op de werf en behoud je een goede relatie met alle betrokken partijen. Je rapporteert hierbij aan de projectleider.

Functie eisen

Jij bent iemand dat van de praktijk houdt en mensen kan aansturen en motiveren. Je hanteert een directe communicatie en beschikt daarnaast als Werfleider over volgende eigenschappen:

  • een bachelor bouwkunde
  • minstens 3 jaar ervaring in de realisatie van klasse 7-8 bouwprojecten
  • je spreekt vloeiend Nederlands

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een klasse 8 aannemer die zich richt op vele sectoren zoals zorg, residentiële en industriële projecten, onderwijs en overheid, enz. Zij hanteren een bedrijfscultuur die respect heeft voor alle medewerkers met een open communicatie. Dit zorgt voor een hechte sfeer waar er veel gelachen wordt, maar ook hard gewerkt. Voor jouw functie als Werfleider bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen en een firmawagen. Jouw projecten zijn gelegen in de regio Oost- en West-Vlaanderen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289