Werfleider Nutsleidingen

Geplaatst op 02 september 2020

Vlaams-Brabant Flex 0-2 jaar

Over de functie

Zorg voor de nutsleidingen in Vlaams-Brabant.

Als junior werfleider ben je verantwoordelijk voor de straten, huis en tuin aansluiting in de omgeving van Vlaams-Brabant (Haspengouwen en Hagenland). Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van meerdere werven in nutsleidingen (o.a. bluswaterleidingen). Vervolgens ben je coördinerend en motiverend ingesteld, om de werken goed op te leveren. Je houdt sterk rekening met de veiligheid, kwaliteit en budget. 

Functie eisen

Je beschikt als junior werfleider over vlotte communicatieve en organisatorische vaardigheden. Je krijgt ondersteuning van een ervaren projectleider, die jou de knepen van het vak leert.

Daarnaast heb je:

  • Een Bachelor bouwkunde of master bouwkunde of gelijkwaardig door werkervaring.
  • Een eerste werkervaring is een plus. 

Over het bedrijf

Onze klant , een gerenommeerde klasse 8 organisatie in de grond- en kabelwerken wil hun team versterken met een werkvoorbereider kabelwerken. De permanente groei en de innovatie binnen de organisatie bieden jouw de mogelijkheid om door te groeien mits goede ondersteuning. Je kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket en opleidingsmogelijkheden. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986