Werfleider Metaalconstructies

Geplaatst op 12 maart 2020

Gent Flex 2-4 jaar

Over de functie

Ga geen enkel stalen project uit de weg.

Als Werfleider Metaalconstructies plan je de werken in, verlies je het lastenboek en de meetstaten niet uit het oog en informeer je de ploegbazen over de uit te voeren werken. Je gaat na dat aan alle kwaliteitseisen worden voldaan en dat de klant een correcte service krijgt. De werfleider zal ook alle vergunningen en/of inbeslagnames voor zich nemen.

Functie eisen

Als Werfleider Metaalconstructies weet je dat organiseren en communiceren een must is. Door je zelfstandigheid en efficiëntie lever je projecten tijdig en kwalitatief op.

Daarnaast coördineer je meerdere werven over heel Vlaanderen, met hoofdkantoor in Zelzate.

Bovendien beschik je over

  • 5 jaar ervaring als werfleider
  • Ervaring in de metaalsector is een plus
  • Geen hoogtevrees


Over het bedrijf

Onze klant is een dynamisch bedrijf die kwaliteit en correcte service hoog in het vaandel draagt. Men specialiseert zich in metaalconstructies (trappen, leuningen, hekkens,…), laswerk en piping. Door hun snelle groei is men op zoek naar een gemotiveerde werfleider.

Wat bieden wij jou?

  • aantrekkelijk salaris, maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering,
  • een afwisselende job
  • doorgroeimogelijkheden
  • opleidingsmogelijkheden


Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986