Werfleider klasse 8

Geplaatst op 12 mei 2020

Antwerpen Flex > 10 jaar

Over de functie

Als werfleider sta je in voor de opmaak van de planning van de arbeiders en onderaannemers, het bestellen van materiaal en materieel en volgt deze nauwgezet op. Naast het controleren van de veiligheid en kwaliteit van de uitgevoerde werken en rapporteren aan de projectleider, voer je ook financiële controles uit. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van de arbeiders en onderaannemers en zorgt voor een efficiënte werking. In jouw rol als werfleider ben je 80% op de werf en staat in vanaf de ruwbouw tot en met de oplevering.

Functie eisen

Jij bent een een enthousiast persoon die sterk is in communicatie naar alle betrokken partijen. Daarnaast beschik je als werfleider over volgende eigenschappen:

  • Een Bachelor Bouwkunde of gelijkwaardig door relevante ervaring
  • 10 jaar ervaring als werfleider in klasse 8 projecten
  • Bereid om je te verplaatsen naar werven in Vlaanderen en Brussel

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een klasse 8 aannemer die zich voornamelijk situeert in residentiële projecten, gaande van €8 miljoen tot €25 miljoen. Daarnaast zijn zij ook actief in burgerlijke bouwkunde. Zij bieden jou een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, met extra legale voordelen en een firmawagen. Op basis van jouw competenties en ambities, wordt er steeds rekening gehouden met de projecten die worden toegewezen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289