Werfleider Infrastructuur

Geplaatst op 22 oktober 2020

Brussel Flex 4-6 jaar

Over de functie

Organiseer als Werfleider de meest toonaangevende infrastructuurprojecten in Brussel!

Als Werfleider krijg je de verantwoordelijkheid over de hele infrastructuurprojecten, van opstart tot en met oplevering. Zo coördineer je alle arbeiders en onderaannemers, zorg je ervoor dat al het materiaal aanwezig is en controleer je de uitvoerende werken. Je werkt multidisciplinair in projecten, gaande van infrastructuur tot burgerlijke bouwkunde in en rond Brussel en staat nauw in contact met de betrokken projectleider.

Functie eisen

Als enthousiast persoon weet je iedereen op de werf te motiveren en het project te organiseren. Je hebt een grote affiniteit met infrastructuur en burgerlijke bouwkunde en beschik jij daarnaast als Werfleider Infrastructuur over volgende eigenschappen:

  • minstens een bachelor bouwkunde
  • minstens 4 jaar relevante ervaring
  • goede kennis met alle nodige bouwsoftware en programma's

Over het bedrijf

Je komt terecht in een van de grootste bouwbedrijven in België die gespecialiseerd zijn in diverse disciplines, van gebouwen tot burgerlijke bouwkunde, wegenbouw en industrie. Het bedrijf onderscheidt zich door het menselijke aspect dat zich vertaald in een sterke ondersteuning en respect voor werk- en privébalans. Je wordt bijgestaan door een team dat er 100% voor gaat en je kan steeds terugvallen op ervaren collega's. Voor jouw functie als Werfleider Infrastructuur bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen waaronder een firmawagen. Jouw werven zijn gelegen in en rond Brussel.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289