Werfleider Industrie

Geplaatst op 15 oktober 2021

West-Vlaanderen Project Sourcing 4-6 jaar

Over de functie

Kom terecht in de uitvoering van een tractiewerkplaats als werfleider!

Als werfleider zorg je voor de dagdagelijkse werforganisatie en -opvolging van de ruwbouw en afwerking van een tractiewerkplaats te Oostende. Het gebouw met een budget van €11 miljoen is gelegen tussen 2 spoortrajecten, wat voor de nodige inrichting en coördinatie zorgt. Concreet behandel je de ruwbouw- en afwerkingsfase met bijhorende speciale technieken.

Je komt als werfleider terecht in de uitvoering en werkt het project kwalitatief af tot eind april 2022. Ook als freelancer ben je meer dan welkom!

Functie eisen

  • je hebt een bachelor bouwkunde op zak
  • je hebt minstens 4 jaar relevante ervaring in grote bouwprojecten (inclusief technieken)
  • je bent fulltime beschikbaar tot zeker april 2022

Over het bedrijf

Je komt als werfleider terecht bij Whoohoo, een internationaal projectsourcingbureau voor professionals in de technische sector. We combineren plezier met expertise in de bouwsector, industrie en life science. Wat mag je verwachten?

  • Een freelance contract tot zeker eind april 2022
  • Tarief naar jouw ervaring
  • Betaling binnen de 15 dagen na einde maand

Project Sourcing

Whoohoo Project Sourcing biedt je de unieke kans om deel uit te maken van een organisatie met diverse projecten bij topbedrijven. Als vaste medewerker van Whoohoo doe je op korte termijn uiteenlopende ervaringen op. Zo ontplooi je jezelf verder tot dé specialist binnen jouw vakgebied. Meer weten over project sourcing?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289