Werfleider grote projecten

Geplaatst op 15 november 2020

Limburg Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van één of meerdere werven.

Je zorgt ervoor dat alle taken correct uitgevoerd worden volgens de richtlijnen, hierbij kijk je toe op het veilig en milieubewust werken van jouw eigen medewerkers, onderaannemers en leveranciers. Alsook sta je in voor het evalueren en opleiden van het personeel dat je aanstuurt. Als werfleider werk je nauw samen met de toegewezen projectleiders. Kortom het dagdagelijkse reilen en zeilen van de werf is jouw prioriteit!

Functie eisen

Als werfleider beschik je over een bachelor bouw. Je hebt minimum 3 jaar ervaring achter de rug in een leidinggevende functie. De werven zijn gelegen in heel België.

Volgende competenties kenmerken jou :

  • Grondig technisch en ruimtelijk inzicht
  • Probleemoplossend
  • Organisatorisch
  • Gefocust op veiligheid en kwaliteit


Over het bedrijf

Als werfleider kom je terecht in een klasse 8 bouwbedrijf gelegen in Limburg. Hier heerst een warme, familiale sfeer waar je de mogelijkheden krijgt om te groeien.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Anneleen Pas

Anneleen Pas

Recruiter

+32 489 673 425