Werfleider Grondwerken

Geplaatst op 22 oktober 2020

Antwerpen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Creëer nieuwe landschappen als Werfleider Grondwerken!

In jouw rol als Werfleider ga je aan de slag op diverse grondwerken, gaande van saneringen, funderingswerken en bouwputten tot civieltechnische werken en landschapsinrichtingen. Jij bent hierin verantwoordelijk voor de hele werforganisatie, aansturing en controle van de uitvoerende werken. Naast de bijhorende administratieve zaken, volg je de projecten ook financieel op. Je werkt op grondwerkprojecten over heel België.

Functie eisen

Je hebt een grote interesse in grondwerken en kan met jouw enthousiasme mensen op de werf motiveren en aansturen. Naast jouw organisatorische vaardigheden beschik je over volgende eigenschappen:

  • een bachelor bouw
  • ervaring is een plus, interesse is doorslaggevend
  • ook als afgestudeerde kom je in aanmerking

Over het bedrijf

Je komt terecht in een familiale onderneming dat zich specialiseert in alles dat te maken heeft met infrastructuur, gaande van wegen en rioleringen tot grond- en afbraakwerken. Zij onderscheiden zich door hun mensgerichte organisatie waar collegialiteit en communicatie centraal staan. Zij verzekeren jouw groeimogelijkheden door voldoende opleidingen en sterke begeleiding. Voor jouw functie als Werfleider Grondwerken bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extralegale voordelen en een bedrijfswagen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289