Werfleider Grond- en Infrastructuurwerken

Geplaatst op 14 september 2020

West-Vlaanderen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Neem de dagelijkse leiding over een werf.

Als werfleider grond- en infrastructuurwerken ben je verantwoordelijk voor de coördinatie, organisatie en opvolging van jouw werven.

Daaronder vallen de volgende taken:

  • Een team van 25 arbeiders motiveren en aansturen
  • Technische ondersteuning bieden waar nodig
  • Waken over de budgetten, planning en veiligheid op de werf
  • Deelnemen aan werfvergaderingen en in nauw contact staan met de bouwheer, studiebureau en architecten
  •  Maandelijkse rapportage en vorderingsstaten opmaken

Functie eisen

Als werfleider grond- en infrastructuurwerken ben je punctueel, organisatorisch en leidinggevend. Vervolgens beschik je over een bachelor bouw, industrieel ingenieur of ben je gelijkwaardig door ervaring. Je kan vlot werken met Ms Office en MS Project. 

Over het bedrijf

Het bedrijf is een gevestigde waarde in infrastructuurwerken in West- & Oost-Vlaanderen. Onder infrastructuurwerken valt bij hun de wegen-, riolerings- en omgevingswerken. Door hun expertise blinken ze uit op ieder vlak van het project: engineering, plaatsing, beheer, nazicht en onderhoud. Ze behandelen steeds de grotere projecten (klasse 8), zowel voor de industrie als overheid.


Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986