Werfleider Gevelconstructies

Geplaatst op 02 oktober 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Breng New York naar België en Nederland als Werfleider Gevelconstructies!

In jouw rol als Werfleider werk je aan diverse prestigieuze gevelprojecten in België en Nederland. Hierin ben je verantwoordelijk voor de werforganisatie, aansturen van de monteurs, controle op de uitvoerende werken van de onderaannemer, opmaken van werfverslagen en bewaken van budget, kwaliteit en veiligheid. Als werfleider sta je nauw in contact met je projectleider, werkvoorbereider en projectingenieur om alles in goede banen te leiden. Je realiseert complexe gevelconstructies voor zowel particuliere klanten als voor bedrijven en grotere projecten.

Functie eisen

Je hebt de nodige ervaring opgebouwd in het motiveren en coördineren van mensen. Jouw technische en bouwkundige kennis zorgen voor een vlot verloop van de werf en correcte communicatie met de betrokken partijen. Naast een grote affiniteit met ramen en gevelconstructies, beschik jij als Werfleider over volgende eigenschappen:

  • een bachelor bouw
  • minstens 3 jaar relevante ervaring
  • je spreekt vloeiend Nederlands en kan je uitdrukken in het Frans en Engels
  • je bent bereidt om je te verplaatsen richting Nederland

Over het bedrijf

Je komt terecht in een duurzaam en stabiel familiebedrijf, gelegen in de Noord-Antwerpen dat zich specialiseert in de afwerking van woningbouw en utiliteitsbouw, namelijk ramen en complexe gevelconstructies. Naast een familiale sfeer en groeimogelijkheden, hechten zij enorm veel waarde aan een transparante communicatie en collegialiteit op en naast het werk. Vanwege hun sterke groei, zijn zij op zoek naar een Werfleider. Voor jouw functie als Werfleider Gevelconstructies bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extralegale voordelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289