Werfleider Fiber to the home

Geplaatst op 31 augustus 2020

Antwerpen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Binnen jouw functie zal je verantwoordelijk zijn voor de operationele planning in functie van een optimale productiviteit van mensen en middelen.

Je volgt het lastenboek op en reikt doelgerichte oplossingen aan zodanig dat de rendabiliteit van de werven gewaarborgd wordt.

Je geeft leiding en biedt supervisie aan de arbeiders in buitendienst die gelokaliseerd zijn op diverse werven. Ook het motiveren en communiceren met deze werknemers is een prioriteit in jouw functie. Op regelmatige basis zal je ook communiceren met jouw medewerkers via toolboxmeetings en werfinspecties.

Daarnaast stel je alles in het werk naar optimale veiligheid en signalisatie op publiek domein rekening houdend met de regels hieromtrent. Zo zal je nauw toezien op het dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen door de werknemers. Het rapporteren van schade of tekortkomingen behoort eveneens tot jouw verantwoordelijkheden.

Tot slot houd je contact met opdrachtgevers i.v.m. voortgang en afwerking van de werven en verzorg je de administratieve rapportering van werven en prestaties van medewerkers. Dit alles rapporteer je aan de business line manager.

Functie eisen

De werfleider Fiber to the home die we zoeken voldoet aan volgende functie eisen:


  • Je bent in het bezit van een bachelor of masterdiploma bouw of elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring.
  • Je hebt ervaring in werfleiding binnen infrastructuur, glasvezelnetwerken, leiding- of wegenbouw.
  • Je hebt een goede kennis van het Nederlands en het Frans.
  • Je bent flexibel, sociaal vaardig en hebt een goed organisatorisch vermogen.
  • Communiceren met en het motiveren van mensen zijn jouw sterke punten.


Over het bedrijf

De organisatie heeft een ruime ervaring in de kabel- en leidingbouw en biedt haar klanten hoogstaande infrastructuuroplossingen aan. Hun expertise is ijzersterk, uitgebreid en scherpt steeds verder aan. De organisatie is dan ook toonaangevend in de bouw van fibernetwerken.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505