Werfleider Elektriciteit

Geplaatst op 13 februari 2020

Antwerpen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Je wordt als Werfleider Elektriciteit verantwoordelijk voor de organisatie van alle elektriciteitswerken op een werf. Dit houdt onder meer de beveiliging, toegangscontrole, gsm/netwerken/computerbekabeling, hoog- & laagspanning, oproepsystemen en gebouwenbeheersystemen in. Kwaliteit draag je hoog in het vaandel en je respecteert deadlines en budgetten. Tot slot begeleid en controleer je het werk van de werfmedewerkers en de onderaannemers.

Functie eisen

  • een zeer goede kennis van gebouwenelektriciteit
  • een vijftal jaren ervaring als teamleader of werfleider
  • Planmatige aanpak en organisatorische vaardigheden
  • Motiverend leiderschap
  • Kwaliteit en klanttevredenheid zijn voor jou heel belangrijk, veiligheid een prioriteit
  • Je beschikt over een rijbewijs B


Over het bedrijf

Je maakt deel uit van een gezonde organisatie die onderdeel is van een internationale groep met ambities. Je kan rekenen op een prima omkadering in een omgeving waar enorm veel expertise aanwezig is. Collegialiteit is één van de speerpunten van dit bedrijf. Toffe en gepassioneerde collega’s maken het werk eens zo aangenaam en kenmerken de duidelijke organisatiestructuur.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505 pol.​joos@​be.​whoohoo.​com