Werfleider Civiele Bouwprojecten

Geplaatst op 24 maart 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Jij gaat aan de slag als werfleider in civiele projecten. Je komt terecht in een jong en dynamisch team en voert projecten uit zoals nieuwbouw van containerparken, renovatie van tankstations, omgevingswerken en bodemsaneringen met een civiel karakter. Jouw projecten lopen over heel Vlaanderen en je komt 1 maal per week op kantoor voor overleg met de projectleider. Doorheen de week volg jij jouw toegewezen werven op en stuurt zowel eigen werknemers als onderaannemers aan. Je volgt hierin de werfbudgetten, meet- en vorderingsstaten op en staat centraal in contact met de betrokken partijen. Jouw oog op een kwalitatieve uitvoering en veiligheid verlies je, als werfleider, niet doorheen elk project!

Functie eisen

Je bent een gedreven persoon dat vanuit een praktische ingesteldheid de werken aanpakt. Jouw communicatieve vaardigheden zorgen voor een goede relatie met alle betrokken partijen. Daarnaast beschik je als werfleider civiel over volgende eigenschappen:

  • een bachelor bouwkunde
  • grondige kennis van stabiliteit, grondwerken en saneringswerken
  • relevante ervaring is een plus

Over het bedrijf

Je komt terecht in een innoverend bouwbedrijf met een jong en dynamisch team. Er heerst een vlakke structuur, wat betekend dat je het maximum van jouw capaciteiten naar boven kan halen. Voor jouw functie als werfleider civiele bouwprojecten bieden zij jou een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, met diverse voordelen. Om jou te ondersteunen in jouw groei, zijn er zowel interne als externe opleidingen mogelijk.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289