Werfleider Burgerlijke Bouwkunde

Geplaatst op 08 januari 2021

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Realiseer uitdagende infrastructuurprojecten tussen Antwerpen en Brussel!

In jouw rol als Werfleider Burgerlijke Bouwkunde organiseer jij complexe en grote werven van A tot Z die gelegen zijn op de as tussen Antwerpen en Brussel. Voor deze complexe projecten zoals bruggen, tunnels en kunstwerken, verzorg jij de voorbereiding, coördinatie en werforganisatie. Je staat mee in voor een duurzame relatie met de betrokken partijen op de werf. Jouw projecten zijn gelegen in heel België en internationale projecten zijn mogelijk.

Functie eisen

De werfleider burgerlijke bouwkunde die we zoeken is een enthousiast persoon dat steeds doelgericht te werk gaat, organisatie kan behouden, arbeiders kan motiveren en sturen en is in het bezit van:

  • een master bouwkunde
  • minstens 3 jaar relevante werkervaring
  • naast werven tussen Antwerpen en Brussel, ben je flexibel naar andere werven over heel Vlaanderen
  • je spreekt vloeiend Nederlands en kan je uitdrukken in het Frans en Engels

Over het bedrijf

Onze klant is een aannemingsbedrijf in de regio Puurs, dat enorm veel belang hecht aan een open communicatie en het uitbouwen van jouw carrière. Hun specialisatie ligt in wegenis, rioolrenovaties en Burgerlijke Bouwkunde. Een familiale omgeving waar jij je gelukkig voelt, is voor hun prioriteit!

Voor jouw functie als Werfleider Burgerlijke Bouwkunde bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen en een bedrijfswagen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289