Werfleider Burgerlijke Bouwkunde

Geplaatst op 08 oktober 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Realiseer uitdagende infrastructuurprojecten als Werfleider tussen Antwerpen en Brussel!

In jouw rol als Werfleider Burgerlijke Bouwkunde organiseer jij complexe en grote werven van A tot Z die gelegen zijn op de as tussen Antwerpen en Brussel. Voor deze complexe projecten zoals bruggen, tunnels en kunstwerken, verzorg jij de voorbereiding, coördinatie en werforganisatie. Je staat mee in voor een duurzame relatie met de betrokken partijen op de werf.

Functie eisen

Jij bent een enthousiast persoon dat steeds doelgericht te werk gaat met oog voor kwaliteit. Jouw organisatorische vaardigheden zorgen voor een vlot verloop van elk project. Daarnaast beschik je als Werfleider Burgerlijke Bouwkunde over volgende eigenschappen:

  • een Master Bouwkunde
  • minstens 3 jaar relevante werkervaring
  • naast werven tussen Antwerpen en Brussel, ben je flexibel naar andere werven over heel Vlaanderen

Over het bedrijf

Onze klant is een aannemingsbedrijf in de regio Puurs, dat enorm veel belang hecht aan een open communicatie en het uitbouwen van jouw carrière. Hun specialisatie ligt in wegenis, rioolrenovaties en Burgerlijke Bouwkunde. Een familiale omgeving waar jij je gelukkig voelt, is voor hun prioriteit. Voor jouw functie als Werfleider Burgerlijke Bouwkunde bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen en een firmawagen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289