Werfleider Burgerlijke Bouwkunde

Geplaatst op 23 juli 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

In jouw rol als Werfleider Burgerlijke Bouwkunde organiseer jij complexe en grote werven van A tot Z. Deze werven zijn gelegen op de as tussen Antwerpen en Brussel. Je bent het centrale aanspreekpunt tussen projectleiders, ploegbazen, arbeiders en onderaannemers en stuurt de werkkrachten aan. Voor deze complexe projecten zoals bruggen, tunnels en kunstwerken verzorg jij de voorbereiding en instructies op werfniveau om alles efficiënt te laten lopen. De bijkomende dagelijkse administratie schrikt jou niet af en je gaat proactief te werk om het werk in alle aspecten te verbeteren.

Functie eisen

Jij bent een enthousiast persoon dat steeds doelgericht te werk gaat met oog voor kwaliteit. Jouw organisatorische vaardigheden zorgen voor een vlot verloop van elk project. Daarnaast beschik je als Werfleider Burgerlijke Bouwkunde over volgende eigenschappen:

  • een Master Industrieel of Burgerlijke Bouwkunde
  • minstens 3 jaar relevante werkervaring
  • naast werven tussen Antwerpen en Brussel, ben je flexibel naar andere werven over heel Vlaanderen

Over het bedrijf

Onze klant is een aannemingsbedrijf in de regio Puurs, dat enorm veel belang hecht aan een open communicatie en het uitbouwen van jouw carrière. Hun specialisatie ligt in wegenis, rioolrenovaties en Burgerlijke Bouwkunde. Een familiale omgeving waar jij je gelukkig voelt, is voor hun prioriteit. Voor jouw functie als Werfleider Burgerlijke Bouwkunde bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen en een firmawagen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289